Service en kwaliteit


Voor een relatief klein bouwbedrijf als Frank Wielink is positieve mond-tot-mondreclame belangrijk. Wij realiseren ons dat tevreden klanten essentieel zijn voor onze toekomst.
Daarom staat bij ons het leveren van service en kwaliteit voor op. Dit waarborgen wij in de praktijk door voorafgaand aan het bouwtraject goed naar de klant te luisteren; bijbehorende wensen en eisen worden nauwkeurig in kaart gebracht. Deze wensen en eisen worden vervolgens door onze vakmensen vertaald en gerealiseerd in de praktijk.

Ook tijdens het bouwproces speelt prettige communicatie een grote rol. Door continu te blijven overleggen met de opdrachtgever, wordt uw woning of verbouwing maatwerk, precies afgestemd op uw woonwensen. Een groot voordeel van ons bouwbedrijf is onze kleinschaligheid en brede inzetbaarheid.

Ons team kan flexibel ingezet worden bij eventuele onverwachte problemen, zodat deze snel deskundig verholpen kunnen worden.
Mede hierdoor worden onze projecten binnen tijd en budget gerealiseerd en laten wij tevreden klanten achter, in een woning op maat.

Kom in contact

  038-375 98 20

Contact