Duurzaam bouwen


De bouwsector heeft een grote impact op de omgeving. Daarom vinden wij het belangrijk ons steentje bij te dragen en zoveel mogelijk duurzaam te bouwen. Natuurlijk altijd in goed overleg met onze opdrachtgever.
Naar ons idee moeten duurzame oplossingen reëel zijn en een goede terugverdientijd hebben.

Het op de juiste manier aanbrengen van isolatie is een onderdeel van duurzaam bouwen; gunstig voor zowel het milieu als uw portemonnee. Goede isolatie zorgt immers voor een prettig binnenklimaat en minder energieverlies. Naast isolatieadvies, adviseren wij u graag op het gebied van aardwarmte (opslag van koude warmte in de bodem) in combinatie met vloerverwarming.
Dit zijn duurzame toepassingen met een reële terugverdientijd, een goede investering dus.

Ook op het gebied van bouwmaterialen streven wij duurzaamheid na. Ons toegepaste hout is bijvoorbeeld voorzien van het FSC keurmerk. Dit keurmerk stimuleert op internationaal niveau duurzaam bosbeheer. Naast de verantwoordelijkheid die genomen wordt op het gebied van bijgroei en herstel van het bos, worden ook de rechten en werkomstandigheden van de lokale bevolking gerespecteerd.
De belangen van mens, milieu en economie worden door deze instantie in evenwicht gehouden en hier sluiten wij ons graag bij aan!

Kom in contact

  038-375 98 20

Contact